Informatie

Auto Doorel voorziet graag in de toenemende behoefte aan een divers aanbod. Dit betekent dat wij zowel nationaal als internationaal opereren en de inkoop vindt voornamelijk plaats buiten Nederland. Duitsland vervult daarbij een belangrijke rol als inkoopgebied.

Onze werkwijze resulteert in een grotere variëteit aan modellen, vaak in combinatie met gemiddeld lage(re) kilometerstanden. Belangrijk zijn ook onze uitstekende contacten met diverse officiële merkdealers. Hierdoor kennen onze automobielen een volledige onderhoudshistorie en zijn deze voorzien van de bijbehorende documenten.

 

Ons direct beschikbare aanbod richt zich met name op  BMW, Mini, Mercedes-Benz en Audi.

 

even-voorstellen-eelko.jpg

Totaalconcept
Met meer dan tien jaar ervaring in de import ontzorgen we u als importspecialist graag met ons totaalpakket concept. Wij zijn op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van import en verzorgen het volledige aankooptraject: van inkoop, transport en invoer tot het in orde maken van alle benodigde documenten, de aanvraag van het kenteken en de aflevering op locatie. 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in jonge occasions van de volgende merken:

 

Premium aanbod

Lijn oranje

Premium occasions

 

Hier vindt u ons actuele aanbod. Staat de door u gewenste uitvoering of automerk er niet bij? Neem dan direct contact met ons op.

Even voorstellen

Lijn oranje

Eelko Dooreleijers

 

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Eelko Dooreleijers en ik sta graag voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Werkwijze

Lijn oranje

 

Hoe ga ik te werk? Dat laat ik u graag vooraf even zien zodat u weet wat u van mij kunt verwachten.

LinkedIn
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies.