Totaalconcept bij het importeren van uw auto

Over Auto Doorel

Auto Doorel is in 2008 opgericht door Eelko Dooreleijers. Met zijn ervaring in de autobranche herkende Eelko in een vroeg stadium de toenemende behoefte aan een gevarieerder occasionaanbod. Hij startte met het importeren van auto's op het moment dat dit proces nog in de kinderschoenen stond en met zijn jarenlange importervaring mag hij zich nu met recht importspecialist noemen. 

 

Totaalconcept

De kracht van Auto Doorel is het totaalconcept. Auto Doorel ontzorgt, adviseert en begeleidt het gehele proces. Van het online zoeken naar een geschikte occasion, tot de inkoop, het transport, de invoer, het in orde maken van alle benodigde documenten, de aanvraag van het kenteken en de aflevering van de auto op locatie. Wij zijn op de hoogte van alle actualiteiten op het gebied van import en kopen uitsluitend via officiële merkdealers. Ons aanbod richt zich met name op kwaliteitsmerken zoals BMW, Mini, Mercedes-Benz, Volkswagen en Audi. Uiteraard verzorgen wij ook de import van andere merken.

 

Stappenplan

Welke stappen volgen we bij de aankoop van uw droomauto? We vatten het kort samen:

 

Stap 1: 

Je gaat zelf online op zoek naar je nieuwe auto. Dat kan bijvoorbeeld op de websites Mobile.de of AutoScout24.de. Op beide websites vind je duizenden occasions van gerenommeerde merken. Om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen, nemen wij alleen offerteaanvragen in behandeling via het aanbod van officiële dealers.  

Stap 2:

Heb je een interessante auto gevonden? Voer dan de URL van de importauto in op onze website. Dat kan door de volledige URL van de website te kopïeren en te plakken op de pagina 'Offerte aanvragen'. Wij gaan hier vervolgens mee aan de slag en je ontvangt snel een offerte met de prijs, rijklaar op Nederlands kenteken.

 

Stap 3:

Akkoord over de prijs? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. We nemen contact op met de betreffende dealer over de beschikbaarheid, de technische staat en het verleden van de auto. Deze informatie koppelen we aan je terug en je geeft vervolgens een defintief akkoord op de offerte. Wij zorgen vervolgens voor de juiste documenten, het contract en het inplannen van het transport.

 

Stap 4:

Vervolgens voeren we je auto in bij de RDW na aankomst in Nederland. Door deze inschrijving wordt de auto toegelaten in het Nederlands kentekenregister.

 

Stap 5:

Hierna verzorgen wij ook de BPM-aangifte. Deze dienen we in bij de Belastingdienst.

 

Stap 6:

We stellen de auto op jouw naam. Als de auto ook verzekerd is, is hij rijklaar op Nederlands kenteken. Je kunt gaan rijden in je nieuwe auto!

Van online zoeken tot aflevering op Nederlands kenteken. Bekijk het stappenplan:

 

 

 

 

Eelko Dooreleijers

icon-informatie.png
Importspecialist

Gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van premium occasions.

icon-informatie.png
Ruime ervaring

Uitstekende contacten in binnen- en buitenland sinds 2008.

 

icon-informatie.png
Scherpe tarieven

Veel geld besparen, ook op de mooiste occasions van de beste merken.

 

icon-informatie.png
Totaal ontzorgen

Van online zoeken tot aflevering op Nederlands kenteken.

 

icon-informatie.png
Prima garanties

Europees geldende fabrieksgarantie of eventueel aanvullende garanties.

 

icon-informatie.png
Premium occasions

Bijzondere modellen van gerenommeerde merken. Gegarandeerde kwaliteit!

 

WhatsApp
LinkedIn
Instagram
Facebook

Deze website wil gebruik maken van cookies.