Wij leveren u een totaalpakket

Zoekopdracht
Plaatst u bij ons een zoekopdracht voor een auto afgestemd op uw wensen,
dan kunnen wij u vrijwel altijd direct antwoorden wat het aanbod is en wat de mogelijkheden zijn. Juist onze uitstekende inkoopcontacten bieden de mogelijkheid snel en adequaat te kunnen handelen.

 

Naast dealer- en autobedrijven kunnen ook particulieren bij ons een zoekopdracht plaatsen. Wij verzorgen het gehele traject: van inkoop tot aflevering op Nederlands kenteken.

 

Graag informeren wij u wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons.

 

Inkoop
Om aan de wensen van de klant te voldoen, opereren wij internationaal en vindt onze inkoop dan ook voornamelijk buiten Nederland plaats. Duitsland vervult daarbij een belangrijke rol als inkoopgebied. Door onze uitstekende contacten met diverse officiële merkdealers kunnen wij automobielen aanbieden met een volledige onderhoudshistorie. Uiteraard worden de bijbehorende documenten meegeleverd.

 

Transport
Indien gewenst verzorgen wij het transport van de auto naar Nederland. Wij werken niet alleen samen met erkende internationale autotransportbedrijven, ook beschikken wij over gedegen eigen transportmateriaal.

 

Invoer
Indien gewenst verzorgen wij de invoer van een automobiel naar Nederland met eventueel bijbehorende keuringen.

 

Kentekenregistratie
Nadat de invoer heeft plaatsgevonden en er een kenteken is afgegeven, kunnen wij u de kentekenpapieren leveren. Voor particulieren regelen wij ook de tenaamstelling.

 

Aflevering
De auto wordt bij u afgeleverd met een compleet kenteken en onderhoudsdocumenten. Indien u als autobedrijf de invoer en kentekenregistratie in eigen beheer wilt houden, behoort dit uiteraard tot de mogelijkheden.

 

 

Meer informatie nodig? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Premium aanbod

Lijn oranje

Premium occasions

 

Hier vindt u ons actuele aanbod. Staat de door u gewenste uitvoering of automerk er niet bij? Neem dan direct contact met ons op.

Even voorstellen

Lijn oranje

Eelko Dooreleijers

 

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Eelko Dooreleijers en ik sta graag voor u klaar. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Werkwijze

Lijn oranje

 

Hoe ga ik te werk? Dat laat ik u graag vooraf even zien zodat u weet wat u van mij kunt verwachten.

LinkedIn
WhatsApp

Deze website wil gebruik maken van cookies.